Home / Assortiment

Assortiment

.Hieronder ziet u een overzicht van ons assortiment. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld. Wilt u iets wat er niet tussen staat, informeer gerust naar de mogelijkheden.

  • All
  • Spelen
  • Attracties

Skydanser

Organiseer je een feest en wil je dat iedereen weet dit er een feest is? Huur dan onze skydanser! De skydanser is maar liefst 5,5 meter hoog en valt dus meteen op! De blauwe skydanser blijft bewegen. Deze skadanser is een aanwinst voor uw feest! (meer…)
Lees meer

Opblaasbare Abraham

50 jaar....?! Dat laat je natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan! Verras de jarige met onze opblaasbare Abraham! Deze opblaasbare Abraham is maar liefst 2,5 meter hoog en valt dus lekker op. (meer…)
Lees meer

Stormbaan 13,5 meter

De stormbaan van 14 meter is een uitdaging voor jong en oud. De stormbaan is prima in te zetten als parcours, of onderdeel daarvan. De stormbaan bestaat uit twee delen welke ook afzonderlijk te gebruiken (en eventueel te huur) zijn. Gegarandeerd een succes op elk evenement! (meer…)
Lees meer

Springkussen vliegtuig

Dit springkussen vliegtuig is een groot springkussen. Het springkussen heeft de ruimte voor maar liefst 10-12 personen. Het springkussen heeft een stoer vliegtuig thema en heeft een groot 3D vliegtuig op het dak. Over de wanden en de pilaren van het springkussen zijn leuke, vrolijke animaties afgebe...
Lees meer

Opblaasbaar (voetbal)doel Nederland

Het opblaasbare voetbal doel is te gebruiken als gewoon doel of met speciaal doek met gaten erin. Oefen je skills...! Prima in te zetten op een speciaal voetbalevenement of sportdag! (meer…)
Lees meer

Boarding voetbal

Deze opblaasbare panna 3 velden biedt veel voetbalplezier. Het pannaveld is opgedeeld in 3 kleinere voetbalveldjes, met elk 2 goaltjes, waardoor maximaal 6 tot 12 spelers tegelijk kunnen voetballen. Panna! Probeer je tegenstander te slim af te zijn en een mooie panna te scoren door de bal tussen...
Lees meer

Biertafel & bankjes

Ook bij Sport-Now in het assortiment, een biertafel en twee bankjes. De tafel en bankjes zijn 220 cm lang. Erg eenvoudig op te zetten (zonder te schroeven). deze set maakt elk evenement compleet.
Lees meer

Funslang

De funslang is een echte teamactiviteit. Door goed samen te werken kan de funslang vooruit gaan. Welk team lukt het om als eerste het parcours af te leggen?? (meer…)
Lees meer

Trekmat

De trekmat is een stevige mat die gebruikt kan worden bij teamspelen. Door het team op tijd te laten springen, kan de mat een stuk vooruit getrokken worden. Welk team is als eerste aan de overkant...? (meer…)
Lees meer
Top